DCR Dutch Coastal Rowing

Uit de ALV van 13 februari 2022

Het is alweer enige tijd geleden dat wij onze ALV hebben gehouden op 13 februari. In deze ALV zijn enkele besluiten genomen die we hier graag met je willen delen. Deze besluiten betreffen de samenstelling van bestuur, het aantal bestuursleden en de aanschaf van een drijvend botenhuis.

Als gekozen bestuur zijn we blij om het werk van Guus, onze voormalig voorzitter, te kunnen gaan voortzetten. Het bestuur bestaat nu uit voorzitter Arie van Veelen (RV De Laak), secretaris Hessel Tacoma (ARV de Grift) , penningmeester Jan van der Sprong (RV Alphen) en materiaal commissaris Henk Boot (RV Alphen).
We zijn nog op zoek naar aanvulling binnen het bestuur voor de coördinatie van evenementen, trainingen en voorlichting. Daarom vragen we onze DCR leden wie zich met ons wil gaan inzetten voor deze taken. Dat kan als bestuurslid, maar ook als coördinator voor één van deze zaken. Heb je interesse om ons team te versterken? Laat het ons weten!!

Als bestuur hebben wij ons als doel gesteld om het coastal roeien gemakkelijker en toegankelijker te maken. Hiervoor zijn we nu op zoek naar geschikte en betaalbare drijvende BOTENHUIZEN voor een plek in de buurt van Harlingen (of Lauwersoog) en in Goes, een uitbreiding van de VLOOT van 2 naar 3 boten en het organiseren van een MONSTERTOCHT, de Guus van Wechem tocht (GvW-tocht), een tweedaagse roeitocht op de Oosterschelde die met roei- en sloepboten wordt verroeid over een afstand van ongeveer 70 km tussen de Roompot en Sint Annaland op 10-11 september 2022.

Stuur een email naar info@dutchcoastalrowing.nl of neem direct contact op met een bestuurslid als je je wilt laten informeren over of  aanmelden voor een van de bestuursfuncties. Via dit adres kun je je ook alvast aanmelden voor deelname aan de Monstertocht met overnachting in Sint Annaland.
Aanvullende informatie over de Monstertocht volgt binnenkort en het verslag van de ALV wordt binnenkort naar de leden gestuurd.

Het Bestuur, Jan van der Sprong, Hessel Tacoma, Henk Boot en Arie van Veelen

Geef een reactie

Zoeken binnen DCR

Help bij zoeken

Type hierboven één of meer woorden in waar je op onze site naar wilt zoeken.

Zoekresultaten

Deze zoekfunctie zoekt zowel in het openbare gedeelte van onze site als in het ledengedeelte. Artikelen in het ledengedeelte kun je alleen bekijken als je ingelogd bent.