Roeien op de Middellandse Zee (Presque île de Giens)

Op 1 september gaat er een busje naar Presque íle de Giens om samen met de Dordtsche een week lang te gaan roeien op de Middellandse Zee.

Dat gebeurt vanuit een camping aan de uiterste punt van het schiereiland met een eigen strand, waar de boot op het strand of aan een boei kan liggen. Verschillende (meerdaagse) tochten zijn daar mogelijk: naar het eiland Porquerolles, Carceiranne, St Tropez, Toulon en zo door.

Er wordt gereisd met een personenbus (8 en chauffeur) met trekhaak, zodat de Noorderhaaks op de botenwagen mee kan. Overnachten in een mobil home of blokhut of tent. Als er zoveel belangstelling is, dat er meerdere ploegen en meerdere weken mogelijk zijn, kan na afloop worden terug gevlogen. Het vliegveld Toulon ligt maar op 20 minuten afstand.

Kostenraming: 100 Euro pppd all in. Deze tocht staat open voor geoefende roeier met goede conditie die regelmatig tochten van >20 km roeit en die lid is/wil worden van DCR.

Wil je mee of wil je meer informatie neem dan contact op met Lia van Laarhoven van de asserroeiclub liavl@home.nl. Doe dat svp voor eind April!!

Geef een reactie

Zoeken binnen DCR

Help bij zoeken

Type hierboven één of meer woorden in waar je op onze site naar wilt zoeken.

Zoekresultaten

Deze zoekfunctie zoekt zowel in het openbare gedeelte van onze site als in het ledengedeelte. Artikelen in het ledengedeelte kun je alleen bekijken als je ingelogd bent.