Guus van Wechem

In memoriam Guus van Wechem

Op 4 november 2021 ontvingen wij het tragische bericht dat Guus van Wechem, onze voorzitter, na een langdurige en moedige strijd op 2 november 2021 is overleden.

Onze gedachten gaan allereerst uit naar zijn vrouw, kinderen en andere familieleden We wensen hen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Guus was één van de oprichters van onze vereniging en was tot het laatste toe de drijvende kracht achter onze vereniging met zijn onuitputtelijke inzet. Hij was creatief met een groot technisch inzicht. Hij kenmerkte zich door zijn ongekende bevlogenheid en is daardoor van grote invloed geweest voor de ontwikkelingen binnen de roeisport, met name voor het roeien op zee en op open stromend water.

Guus zal in onze gedachten blijven voortleven als een fantastische en gedreven sportman, een boegbeeld binnen onze vereniging en voor de roeisport in Nederland.

Geef een reactie

Zoeken binnen DCR

Help bij zoeken

Type hierboven één of meer woorden in waar je op onze site naar wilt zoeken.

Zoekresultaten

Deze zoekfunctie zoekt zowel in het openbare gedeelte van onze site als in het ledengedeelte. Artikelen in het ledengedeelte kun je alleen bekijken als je ingelogd bent.