Goese Sas

Op 16 mei 2022 is de Razende Bol overgeroeid naar Goese Sas waar de boot nu in de loods ligt voor gebruik door onze DCR-leden. Goese Sas is een bijzonder leuke en toegankelijke locatie waar je de boot gemakkelijk in en uit het water krijgt.
Met een toegangscode kom je door het toegangshek het terrein op. In de linker loods tegenover het hek ligt de Razende Bol. Je kunt de loods betreden door de zijdeur met een dongle open te maken. De dongle en toegangscode zijn op dit moment (mei 2022) beschikbaar bij de voorzitter die ze weer doorgeeft aan de eerstvolgende captain die de boot reserveert.
Vanaf de loods is het 170 meter naar de helling. Je kunt kiezen om de trailer met de boot op eigen kracht dan wel met de auto te verrijden tussen de loods en helling. De helling (rood puntje) is redelijk vlak en heeft voldoende ruimte om (met de hand) de trailer te manoeuvreren.

 

Geef een antwoord

Zoeken binnen DCR

Help bij zoeken

Type hierboven één of meer woorden in waar je op onze site naar wilt zoeken.

Zoekresultaten

Deze zoekfunctie zoekt zowel in het openbare gedeelte van onze site als in het ledengedeelte. Artikelen in het ledengedeelte kun je alleen bekijken als je ingelogd bent.