Crossing the Atlantic – DCR’er Simon van der Hoek

Ons DCR-lid Simon van der Hoek is op 31 maart vertrokken naar Portugal om zich bij zijn groep aan te sluiten voor de overtocht vanuit Portimao, via de Canarische eilanden en Kaap Verdië,  naar Frans –Guyana, een afstand van 6100 km gedurende 50 dagen. Een van zijn mede-roeiers is Ralph Tuyn. Ze zijn op 6 april vertrokken.

Iets wat ik niet wist, is dat Simon zelf lijdt aan een reumatische aandoening.  In feite is dit ook de hoofdreden dat Simon aan deze tocht deelneemt: meer onderzoek naar de oorzaak van de ziekte mogelijk te maken.

Onlangs heb ik Simon zelf ontmoet, die zich heeft ingezet voor de DCR voor de stalling van de boot in Harlingen. Simon heb ik leren kennen als een echte ondernemer maar ook avonturier die deze tocht hoe dan ook wil gaan volbrengen.  Wij kunnen Simon ook steunen door een berichtje te sturen, te volgen en te sponsoren. Zie de informatie hieronder.

Zoals Simon zegt: Elke Euro is er een!  Een bijdrage kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL60 KNAB 0255 6435 86 t.n.v. S. van der Hoek.

Zie hieronder de twee websites voor het steunen en volgen van Simon tijdens zijn tocht.

Reuma en Sponsoring :  www.atlanticrowing.nl
Volgen                          :  www.oceanrower.eu/follow-expedition

Als DCR  wensen wij Simon en zijn mede-roeiers heel veel succes met hun oversteek van de Atlantische Oceaan in april en mei (2022).

Arie van Veelen

Geef een reactie

Zoeken binnen DCR

Help bij zoeken

Type hierboven één of meer woorden in waar je op onze site naar wilt zoeken.

Zoekresultaten

Deze zoekfunctie zoekt zowel in het openbare gedeelte van onze site als in het ledengedeelte. Artikelen in het ledengedeelte kun je alleen bekijken als je ingelogd bent.